Creare magazin online – platforme clasice

Platforme: WooCommerce, Magento, PrestaShop. Includ funcții e-commerce precum: vitirina de produse pe categorii cu posibilitatea filtrarii lor, atribute (culoare, marime, etc.), filtre avansate de cautare, cos de produse, comenzi și livrare prin curier, sisteme de plata cu card, ramburs sau cu ordin plata, instrumente marketing online, newsletter.

 • Panou de administrare

  Interfața de administrare cu autentificare îți permite să controlezi și să modifici orice parte a magazinului tău într-un mod rapid și ușor.

 • Grafică optimizată - Responsive

  Site-ul va fi optimizat pentru vizualizare de pe orice dimensiune de ecran. Testează chiar tu redimensionând browser-ul utilizat pentru a te convinge.

 • Catalog produse

  Puteți opta între două variante. 1) Catalog produse, cu preț sau fără și buton de cerere informații suplimentare. 2) Vitrină produse cu prețuri la produse și posibilitate de comandă.

 • Coș produse

  Aceasta funcție poate deveni opțională și oferă posibilitatea comenzii unui produs sau mai multe. Funcția ”coș produse” oferă deasemenea posibilitatea stabilirii de reguli pentru coș cum ar fi valoarea coșului, număr de produse în coș, cupoane reduceri, recuperare coș, etc.

 • Livrare prin curier

  Serviciul de curierat prin care cumpărătorul va ajunge în posesia produselor comandate este inclus în sistem. Taxele se pot regăsi în prețul final sau poți opta pentru gratuitate în cazul unor reguli setate pentru comenzi mai mari.

 • Plata ramburs sau online

  Dacă dorești poți implementa și un sistem de plata online. Banii vor ajunge direct în contul tau prin intermediul unui operator de plăți (cel pe care îl dorești tu).

creare magazin online

Vrei sa vezi o comparație de costuri între un magazin clasic și un magazin online?

Am făcut o analiză din punct de vedere al costurilor de realizare/exploatare. Decide apoi dacă începi sau nu să vinzi și pe online!

Recomandări

Clienții noștri ne recomandă!

Am realizat cu cei la la Codelines Web prima versiune a magazinului nostru online. Un început timid care a dat însă imediat roade. Suntem acum la cea de treia versiune a magazinului online de fiecare dată au venit cu ceva nou. În ultimul an ne-am hotărât să le dăm să se ocupe și de promovare. Vânzările au crescut! Mulțumim echipei de profesioniști de la Codelines Web!

Noi avem o cooperare de ceva vreme. Am fost și suntem foarte mulțumiți de serviciile lor. Pentru noi au creat un portal B2B precum și site-ul împreună cu magazinul nostru online Custom Bike. În ultimul an am decis să extindem colaborarea oferindu-le mentenanța la toate aplicațiile online pentru că ne dorim să fim tot timpul primii! Mulțumim Codelines Web!

Planul nostru a fost să devenim devenim una din cele mai cunoscute firme în distribuția de ambalaje alimentare din vestul țarii. I-am contactat pe cei de a Codelines Web și împreună am stabilit strategia noastră pentru online. Magazinul nostru online askania.ro a fost primul pas. Și mult mai mult decât atât, avem acum tot timpul un suport realizat de profesioniști pentru orice problemă s-ar ivi. Le mulțumim!

Avantajele unui magazin online

Motivele pentru care ar trebui să te gândești să investești într-un magazin online

Avantaje client magazin online

Pentru cumpărători

 • confort la shoping – acțiunea se petrece din fotoliul clientului fără a fi nevoie să înfrunte traficul, aglomerația, neplăcerile cauzate de factori pe care nu-i poate controla
 • reducerea timpului consumat pentru cumpărături
 • deschis nonstop – clientul face cumpărături în orice moment al zilei, chiar și noaptea
 • interes sporit deoarece clienții pot obține prețuri mai mici comparativ cu magazinul tradițional
 • clienții se pot documenta cu privire la ofertele mai multor magazine și pot face comparații, astfel fiind siguri că au făcut cea mai bună alegere

Succes comercianti magazin online

Pentru comercianți

 • investiție minimă pentru deschiderea magazinului ce constă doar în plata o singură dată a domeniului web și a platformei software pe care va funcționa aplicația
 • contactul permanent cu clienții magazinului
 • costuri de funcționare mult mai reduse comparativ cu situația în care ar fi deschis un magazin tradiţional (aici ne referim la costurile logistice, costurile de depozitare, de transport şi costurile prevăzute de menţinerea unui stoc)
 • comercianții pot pătrunde pe piețe unde nu ar putea ajunge altfel – pot vinde în toată țara sau chiar în toată lumea, mărindu-și astfel veniturile