Creare site de prezentare cu ajutorul celor mai bune platforme si tehnologii existente

Site de prezentare

Fie că e vorba despre creare site de prezentare sau un creare site complex pentru o prezență online de excepție cu magazin online, plată cu cardul sau alte funcționalități necesare vă putem asigura toate acestea.

Experiența noastră ne recomandă și ne putem ocupa de:

  • achizitia domeniului web
  • gazduirea site-ului pe servere performante
  • achizitia/instalarea certificatului de securitate
  • modul GDPR + notificare cookie-uri + servicii DPO
  • servicii de administrare conținut sau administrare tehnică a site-ului
  • servicii de actualizare si securizare a site-ului
  • optimizare SEO pentru motoarele de cautare
  • servicii de promovare folosind cele mai populare platforme cum ar fi Google Ads, Facebook Ads, etc..

Creare site de prezentare nu este un lucru chiar atât de simplu. Trebuie ales un nume de domeniu web, hosting la site, trebuie făcută o structură a site-ului, trebuie aleasă grafica, funcționalitățile de care aveți nevoie, formularistica utilizată pentru a putea fi integrat eventual cu CRM-ul dvs. E nevoie de o siglă în condițiile în care nu o aveți încă. Pe scurt, trebuie destul de multe!

Vă ajutăm să vă hotărâți care e cea mai bună variantă pentru realizare site-ului dumenavoastră. Spuneți-ne exact ceea ce doriți și vom face o ofertă personalizată pentru nevoiele dumneavoastră pe care o vom trimite pe email-ul specificat sau vă vom suna în prealabil pentru detalii suplimentare.

Vrem să știm câte ceva despre viitorul dvs. site și vom fi încântați să vă contactăm în cel mai scurt timp. Lăsați-ne câteva informații în formularul de cerere oferta creare site. Veți fi contactat pentru o discuție.

NOTĂ IMPORTANTĂ

Toate câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii. Datele completate ne oferă strict o imagine despre viitorul dvs. site și ne oferă posibilitatea să vă contactăm ulterior. Pentru siguranță vă asigurăm că nu vindem niciodată datele și nici nu facem spam

Vă mulțumim!