Marketing online – Campanii de publicitate AdWords

Strategiile de marketing online ne oferă cele mai ieftine soluții de câștigare de clienți noi. Google Adwords e de departe cea mai eficientă! Venim în sprijinul dvs. cu oferta de toamnă ”Clienții vor produsele sau serviciile tale!” pentru a începe colectarea de clienți noi pentru produsele sau serviciile dumeavoastră!

TE VOM SUNA NOI ÎNAPOI!

După doar o lună, folosindu-ne de un (re)design complet al site-ului, o structură a campaniei AdWords radical schimbată care a fost însoțită și de o actualizare majoră a informației prezentată pe site, putem spune că rezultatele au fost cel puțin spectaculoase: am avut cu 170% mai multe solicitări de ofertă venite pe site, iar numărul vizitatorilor a fost cu 51% mai mare.

Este o bucurie să vezi cum persoane cărora le-ai dat în mână ”partea de web” a companiei tale sunt solidari, preocupați și motivați de reușita ta. Este o relaxare să știi că ei îți vor binele companiei tale prin campaniile de marketing online. De aceea îi recomand cu drag oricărei companii inteligente și dornice de dezvoltare!