Marketing online – Campanii de publicitate AdWords

Strategiile de marketing online ne oferă cele mai ieftine soluții de câștigare de clienți noi. Google Adwords e de departe cea mai eficientă! Venim în sprijinul dvs. cu oferta de toamnă ”Clienții vor produsele sau serviciile tale!” pentru a începe colectarea de clienți noi pentru produsele sau serviciile dumeavoastră!

TE VOM SUNA NOI ÎNAPOI!

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

După doar o lună, folosindu-ne de un (re)design complet al site-ului, o structură a campaniei AdWords radical schimbată care a fost însoțită și de o actualizare majoră a informației prezentată pe site, putem spune că rezultatele au fost cel puțin spectaculoase: am avut cu 170% mai multe solicitări de ofertă venite pe site, iar numărul vizitatorilor a fost cu 51% mai mare.

Marian TănăsieDirector Marketing - COMEX ROM SRL București

Este o bucurie să vezi cum persoane cărora le-ai dat în mână ”partea de web” a companiei tale sunt solidari, preocupați și motivați de reușita ta. Este o relaxare să știi că ei îți vor binele companiei tale prin campaniile de marketing online. De aceea îi recomand cu drag oricărei companii inteligente și dornice de dezvoltare!

Alexandru DiaconescuManager - AlexTouring.ro