Certificat SSL site

Știm, ești ocupat și numai asta îți mai lipsea… Certificat SSL site este o soluție impusă de Google începând cu anul 2017 pentru creșterea securității datelor între vizitatori si site-ul tău. Te ajutăm și rezolvăm noi problema cu tot ce ține de acest aspect: achiziție certificat ssl site și instalare pe domeniul web, la prețul de 25,00 €.

Ce trebuie să faci tu?

Ne pui la dispoziție datele de administrare la hosting, în speță cPanel sau alt panou de control pe care îl folosești. Dacă nu le mai ai aceste date pune-ne în legătură cu furnizorul tău de servicii de hosting pentru a le cere.

Ce vom face noi?

Ne vom ocupa de achiziționarea certificatului SSL după care îl vom instala pe domeniul web indicat de tine. Ne vom ocupa de asemenea ca site-ul sa funcționeze pe noul protocol https://. Site-ul tău va răspunde de acum standardelor impuse de Google fiind sigur din punct de vedere al circulării datelor. Toate datele între utilizatori și site vor circula de acum criptat pe 256 biți.

» Citește mai multe despre certificatul de securitate

Comanda certificat SSL securitate

*** IMPORTANT! Instalarea certificatului pe site este GRATUITĂ! ***

Completează cu atenție formularul. La Adresa web site completează cu adresa URL site care ar trebui securizat (ar trebui să aibă forma www.siteultau.ro). Vei fi contactat în cel mai scurt timp de un reprezentant Codelines Web. Dacă ai nelămuriri sună la tel: 0723 031021. Îți mulțumim!

2 + 2 = ?