StartUp Nation Romania 2022

Tot PACHETUL DIGITAL pentru StartUp Nation Romania 2022?

Da, Exact!

Completati formularul si obtineti cea mai buna oferta pentru creare site de prezentare sau magazin online. Veti fi contactat de un reprezentat Codelines Web pentru o discuție, în cel mai scurt timp. Împreună cu dvs. vom discuta detaliile necesare pentru a va putea livra în cadrul proiecului un pachet digital eficient care să conțină totul (domeniu web, site de prezentare responsive sau un site e-commerce inteligent precum si un software de tip CRM (Customer Relationship Management) sau aplicatie web de comenzi (B2B sau B2C) cu functionalitățile necesare creșterii rapide a afacerii dumneavoastră.

Vom discuta de asemenea termenii de livrare și de plată pentru a ne încadra în calendarul proiectului în ce privește rambursările si pentru a beneficia de pachet cat mai repede cu banii plătiți în totalitate din proiect.

StartUp Nation Romania 2022 - Pachet digital (Domeniu web, Creare Site prezentare sau magazin online, Sistem CRM)

StartUp Nation România 2022 se lansează.

Se preconizează data de 17 mai 2022. Pachetul digital StartUp Nation Romania 2022 este obligatoriu în orice tip de proiect. Ce conține? Cum îl veți obține? La ce vă este util?

Informații cu ce să conțină, de unde să-l achiziționați sau cum să obțineți punctajul maxim la finanțare le obțineți chiar AICI. De asemenea site-ul pe care eventual îl aveți deja sau l-ați prins în pachet (obligatoriu) ar trebui să fie unul eficient care să vă aducă clienți pe viitor. Sau poate doriți chiar un magazin online? Vă putem oferi tot ce aveți nevoie. Fără să alergați în mai multe locuri, le realizăm pe toate astfel încât dvs. să vă ocupați de alte task-uri ale proiectului.

StartUp Nation Romania 2022 – veți avea nevoie de acest pachet digital pentru a obține maxim de punctaj la proiectul dvs.

Consultați oferta noastră sau cereți una personalizată pentru nevoile dvs. Completați formularul și ne vom ocupa noi de tot ce aveți nevoie. Vă oferim consultanța necesară pentru a avea cel mai eficient pachet digital care sa conțină domeniul web un super site de prezentare sau chiar magazin online precum si software-ul CRM, necesar activității de zi cu zi și care să obțina maxim de punctaj și se încadreze în bugetul dvs. din proiect.

Vă mulțumim că ne-ați ales! 🙂

Mai multe despre site-uri?
Mai multe despre magazine online?